Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik een baby in mijn huis heb gehad. Ik ben een moeder die borstvoeding geeft, een moeder die borstvoeding geeft geen pomp gebruikt en mijn baby niet in een autostoeltje stopt en ook niet de ervaring heeft om in de eerste 24 uur na de bevalling voor mijn kind te zorgen. Dit gaat niet over mij of mijn situatie, maar over andere moeders die borstvoeding moeten geven nadat ze zijn bevallen van kinderen. Ik ben ook een blogger voor de borstvoeding kussen blog. Ik was in het ziekenhuis voor ongeveer 10 uur tijdens mijn zwangerschap, dus ik ben in een beetje een time crunch om terug te krijgen in de swing van de dingen. Deze blog is begonnen een paar jaar geleden en sindsdien heb ik gekregen een paar vragen over mijn ervaring. Een ding dat ik echt zou willen dat ik zou hebben geweten was om te verblijven in een verpleegkamer totdat u volledig comfortabel met uw nieuwe baby en zijn ervan overtuigd dat u hen correct verzorging.

Ik heb veel ervaring omdat ik fulltime verpleegkundige ben en in een verpleeghuis werk. Het was altijd mijn droom om een baby te hebben, dus heb ik besloten om deze blog te starten in de vroege jaren 2000. Ik ben de moeder van een zoon. Mijn zoon is een gezonde 6 weken oud, maar hij heeft veel aandacht nodig. Ik heb besloten om mijn ervaringen met u te delen omdat ik niet graag opgeven. Mijn doel is om vrouwen te helpen zich meer vertrouwen met borstvoeding, ik wil dat ze weten dat ze geliefd en beschermd door hun eigen lichaam en ze hebben opties.

Hier is mijn eerste post: borstvoeding kussen en de borst

melk die mijn zoon voedt. Ik zal blijven schrijven over borstvoeding kussen nadat ik een andere baby. Ik wil mijn verhalen met jullie delen, ik denk dat het goed zal zijn voor jullie. Deel uw verhalen met mij in de reacties hieronder, hartelijk dank.

Leven

Toen ik in 2012 mijn school afrondde, hoefde ik er niet lang over na te denken om het achter me te laten. De school van mijn dochter was erg ondersteunend, maar ze had me nog steeds nodig aan het begin van het jaar om borstvoeding te geven. Mijn vriendin, die sinds 2006 les geeft op dezelfde school, vertelde me ook dat ze er geen probleem mee had dat ik mijn kind borstvoeding gaf in de klas en dat ze me ook zou steunen.

De school van mijn dochter

Toen we voor het eerst begonnen, borstvoeding in de klas was geen optie voor mij, omdat mijn melk was erg dik. De school moest ervoor zorgen dat ik borstvoeding gaf, of dat we gedisciplineerd zouden zijn als we dat niet waren, dus we waren echt voorzichtig met wat we deden. Het schoolpersoneel wist niet hoe ik mijn kind te eten gaf, maar ze kwamen erachter nadat ze merkten dat ik geen melk dronk terwijl ik in de klas zat. Een van hen zei tegen me: "Weet je nog toen je moedermelk had, en je dronk geen melk?" Ik zei: "Nee, ik weet het niet meer." Toen ze me begon te vragen naar mijn melk, was ik gewoon geschokt.

Mijn Ebook, die heet "De waarheid over borstvoeding: De waarheid is de harde feiten" is online beschikbaar. Ik schrijf niet alleen berichten over verpleging. Ik schrijf ook over mijn ouderschap, de problemen van zwangerschap en bevalling, en over hoe je een goede carrière in het ouderschap te vinden. Ik werk voor een bedrijf dat onderwijs verzorgt aan verpleegkundigen in Nederland. Dit bericht is een update op mijn blog.

Het Nederlandse publiek is zeer voorstander van moeders die borstvoeding geven en borstvoeding geven. Toen ik begon borstvoeding mijn dochter, mijn vrienden, familie en collega's waren allemaal ondersteunend. Ik was verrast toen ik te horen kreeg dat een paar van de commenters op Facebook en Twitter waren zeer negatief over de manier waarop ik borstvoeding gaf mijn dochter. In feite, de meerderheid van hen niet eens het artikel dat ik op Facebook over hoe borstvoeding werkt te lezen.