Aanvraagformulier

Je moet begrijpen dat moedermelk verschillende hoeveelheden verschillende eiwitten en vetten bevat. De hoeveelheid eiwit in moedermelk is direct gekoppeld aan het aantal zuigelingen (moedermelk). Bij een baby, de eiwitinname hangt af van hoeveel zuiglingen worden gedaan en de hoeveelheid tijd borstvoeding. Als een moeder heeft veel zuigt, meer eiwit nodig is en ze krijgt meer moedermelk. Maar als er minder zogen, krijgt de baby minder eiwit en minder moedermelk. Als het dieet van de baby niet geschikt is, krijgt een baby minder eiwit, maar toch is de hoeveelheid moedermelk hoger. In deze blog ga ik de belangrijkste aspecten in borstvoeding en over verschillende soorten borstvoeding kussen te bespreken. Ik ga deze blog op mijn blog plaatsen, zodat het veel reacties kan krijgen en ik kan doorgaan met het onderzoek en schrijven over borstvoeding kussens. Het is mijn droom om een boek te schrijven over borstvoeding en ook om te praten over het onderwerp in andere talen. Ik wil met verpleegkundigen en de gezondheidszorg werken aan de belangrijkste borstvoedingskwesties.

Als u contact met mij wilt opnemen voor borstvoeding kussen of borstvoeding ondersteuning in het algemeen, ik ben altijd open voor hulp. Ik ben gewoon op zoek naar nieuwe manieren om te helpen. Ik hou ook van het leren van nieuwe dingen om mijn baby te ondersteunen en ik hou van het helpen van mensen die een moeilijke tijd met borstvoeding en zijn op zoek naar hulp. Je me vinden op Facebook, Twitter, Pinterest, Google Instagram, Pinterest en meer.

Ik ben een Engels sprekende borstvoeding ondersteuning blogger. Ik post mijn eigen gedachten en mijn mening over borstvoeding in de hoop dat het iemand anders zou kunnen helpen. Als je een moeder die borstvoeding geeft of wilt zijn, bekijk dan de borstvoedingsondersteuningsgroep waar ik deel van uit maak: ik hou van borstvoedingskussens en ik ben echt opgewonden om mijn mening te delen. Als u vragen hebt over borstvoeding, ik hoop u te helpen antwoorden te vinden. Als u wilt weten over mijn blog, check out mijn Blog Stats of mijn Twitter.

Openingstijden